Call us toll free: 0475 688 985
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Info springkastelen

Levering en afhaling

De springkastelen worden GRATIS aan huis geleverd en afgehaald.

Betaling

De betaling van de attracties gebeurt bij de levering. Er wordt een voorschot van 50 euro gevraagd.

Reservatie via

• e-mail: info@springspring.be
• fax: 050 71 94 62
• telefoon: 0475 688 985

Wat is er nodig?

Een stroom van 16A en 220V. Een goede doorgang naar de plaats waar het springkasteel moet worden opgezet.

Plaatsen van het kasteel

We plaatsen het kasteel op een vlakke ondergrond en indien mogelijk op een zachte ondergrond. Bij wind moeten we het kasteel stevig verankeren. We plaatsen het kasteel met de opening naar het feest toe zodat er een beter toezicht is. We zorgen dat ook het springkasteel vrij staat. Want het kasteel mag niet tegen scherpe voorwerpen zoals struiken,bomen,… staan. Het springkasteel mag u na het opzetten niet meer verplaatsen.

Belangrijk om weten

Bij regenweer blijft het springkasteel opgeblazen voor de hele huurperiode, enkel bij storm of onweder mag je hem tijdelijk aflaten. De huurder staat in voor de bewaking en de bewaring van de attractie gedurende de hele huurperiode. Hij zal aangebrachte schade vergoeden en bij diefstal van de attractie en/of onderdelen ervan de kosten voor vervanging of reparatie op zich nemen. De verhuurder kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen tijdens het gebruik van de attractie en ook niet voor schade aan grasvelden en andere ondergronden. De huurder is verantwoordelijk voor alle schade aan personen of voorwerpen veroorzaakt door de gehuurde attractie,rechtstreeks of onrechtstreeks , welke ook de oorzaak van de schade of letsel weze.

Neemt het kasteel veel plaats in?

De nodige plaats is afhankelijk van de afmetingen van het model (staan op de website vermeld bij de foto’s). Hou er steeds rekening mee dat achteraan een extra ruimte van 1 meter nodig is voor het plaatsen van de motor. Ook in de breedte is er extra ruimte nodig omdat de wanden bol staan en tijdens het springen bewegen. Het springkasteel mag nooit tegen een betonnen muur worden geplaatst!

Mogen er schoenen in het kasteel?

NEEN, GEEN SCHOENEN in het kasteel! Het is ten strengste verboden om de kastelen te betreden met schoen, alsook ETENSWAREN en DRANK zijn VERBODEN!!!   Mogen er volwassenen springen in het kasteel? Ja, maar met mate en rede.

Hoeveel kinderen mogen tegelijk springen het springkasteel?

Het toegelaten aantal kinderen is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Het is vanzelfsprekend dat hoe kleiner de kinderen zijn, hoe meer kinderen tegelijk kunnen springen. Een goed uitgangspunt is: het aantal m² van het kasteel delen door twee. Het resultaat komt overeen met het aantal kinderen.

Voorkom ongevallen

  • Geen schoenen
  • Toezicht van een volwassene.
  • Respecteer de maximum leeftijd en het maximum aantal kinderen.
  • Hang niet op of aan de muren.
  • Geen scherpe voorwerpen in het springkasteel.